OM MOVEMIND

ERFARING, SUCCESER & FREMTID

VI BENYTTER VORES ERFARING TIL AT BEVÆGE, BERIGE OG BEGEJSTRE!

At skabe oplevelse og succes sammen, er fundamentalt for en god virksomhedskultur. Gennem gode oplevelser og succeser husker vi, lærer vi og samles vi. Vi mødes på nye måder, tænker på andre måder og får en forståelse for hinandens kompetencer og forskelligeheder.
Vi tror på, at når vi lykkes, samles og opnår succes sammen, tør vi også at tage et fælles ansvar.

VI HJÆLPER JER GERNE MED AT INVESTERE
I JERES FREMTID

Vi har gennem flere år hjulpet både kommuner, offentlige institutioner og private virksomheder – med at sikre positive meningsmålinger og mindre sygefravær, ved at skabe sammenhold. Og vi kan hjælpe dig og din virksomhed med nogle af de vigtigste processer for at kunne opnå større sucess. Lad os derfor hjælpe jer med at investere i fremtiden.

Mere end 20 års erfaring

Vi besidder mere end 20 års erfaring med at udvikle kurser til både private virksomheder og offentlige myndigheder. Vi fokuserer på arbejdsglæde, motivation og trivsel blandt medarbejderne og vi arbejder med bedre forståelse for hinanden og øget ansvar for arbejdsmiljøet og kerneopgaver.

En del af

IDRÆTSHØJSKOLEN SØNDERBORG

På Idrætshøjskolen Sønderborg, er idræt en platform for menneskelig udvikling – fysisk, mentalt og socialt! Vi kan ikke måle os med luksuriøse konferencecentre – til gengæld bruger vi sanserne og tilbyder idræt og atmosfære, som intet andet sted kan give jer. 

Idrætshøjskolen Sønderborg rummer en stor foredragssal og kursusfløj med konferencelokaler. Sammen med skolens enestående udendørsfaciliteter ved vand og skov, kan det danne rammen om et væld af spændende motionsudfoldelser og udgøre et godt fundament for en fælles oplevelse.

MoveMind er en del af IHS. Hvor du også kan leje lokaler, booke gymnasiebesøg og meget mere her.

IHS Movemind

Vil du gerne vide mere?

Vi udvikler kurser & events til dit behov, til dig personligt, til virksomheder og til offentlige myndigheder. Vi fokuserer på arbejdsglæde, motivation og personlig udvikling, samt trivsel for den enkelte eller i teams.