OM MOVEMIND

ERFARING

VI BENYTTER VORES ERFARING TIL AT BEVÆGE, BERIGE OG BEGEJSTRE!

Uanset hvad dine eller din organisations specifikke udfordringer er, er der hjælp at hente hos MoveMind. Det er jeres konkrete målsætning, der afgør, om der f.eks. er behov for et længerevarende udviklingsforløb, hvor nye, gode vaner for samarbejde forankres. Eller måske er behovet i stedet et kortere forløb med konkrete teambuildingsaktiviteter, hvor der arbejdes praktisk med udfordringerne, og hvor læring og viden forankres.

Hos MoveMind tilbyder vi en bred palette af muligheder, der spænder fra omfattende udviklingsforløb og lederudvikling over dagsarrangementer, teambuilding og events.

Vi er specialister i professionelle udviklingsforløb, events og intelligent teambuilding, som skaber stærke og effektive medarbejdere, ledere og teams.

Vi arbejder både med bevægelse, berigelse og begejstring. Og hvis du vil vide mere om, hvad det kan betyde i din virksomhed, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Så vil vi konkretisere det med udgangspunk i jeres behov.

En del af

IDRÆTSHØJSKOLEN SØNDERBORG

På Idrætshøjskolen Sønderborg, er idræt en platform for menneskelig udvikling – fysisk, mentalt og socialt! Vi træner derfor vore kursister til at udvikle kompetencer gennem oplevelser og kompetencer, der bl.a. kan omsættes til bedre kommunikation og samarbejde. Vi kan ikke måle os med luksuriøse konferencecentre – til gengæld bruger vi sanserne og tilbyder idræt og atmosfære, som intet andet sted kan give jer. 

Idrætshøjskolen Sønderborg rummer en stor foredragssal og kursusfløj med konferencelokaler. Sammen med skolens enestående udendørsfaciliteter ved vand og skov, kan det danne rammen om et væld af spændende motionsudfoldelser og udgøre et godt fundament for en fælles oplevelse.

MoveMind er en del af IHS. Hvor du også kan leje lokaler, booke gymnasiebesøg og meget mere her.

Mere end 20 års erfaring

Vi besidder mere end 20 års erfaring med at udvikle kurser til både private virksomheder og offentlige myndigheder. Vi fokuserer på arbejdsglæde, motivation og trivsel blandt medarbejderne og vi arbejder med bedre forståelse for hinanden og øget ansvar for arbejdsmiljøet og kerneopgaver.

SUCCESER

VI TROR AT FÆLLES SUCCESER SKABER FÆLLES ANSVARLIGHED!

At skabe oplevelse og succes sammen, er fundamentalt for en god virksomhedskultur. Gennem gode oplevelser og succeser husker vi, lærer vi og samles vi. Vi mødes på nye måder, tænker på andre måder og får en forståelse for hinandens kompetencer og forskelligeheder.
Vi tror på, at når vi lykkes, samles og opnår succes sammen, tør vi også at tage et fælles ansvar.

FREMTID

VI HJÆLPER JER GERNE MED AT INVESTERE
I JERES FREMTID

Vi har gennem flere år hjulpet både kommuner, offentlige institutioner og private virksomheder – med at sikre positive meningsmålinger og mindre sygefravær, ved at skabe sammenhold. Og vi kan hjælpe dig og din virksomhed med nogle af de vigtigste processer for at kunne opnå større sucess. Lad os derfor hjælpe jer med at investere i fremtiden.

IHS Movemind

Vil du gerne vide mere?

Vi udvikler kurser & events til dit behov, til dig personligt, til virksomheder og til offentlige myndigheder. Vi fokuserer på arbejdsglæde, motivation og personlig udvikling, samt trivsel for den enkelte eller i teams.