Aktiviteter

Vi elsker at gøre en forskel for dig.

IHS MoveMind hører til på Idrætshøjskolen Sønderborg. Derfor råder vi over gode idrætsfaciliteter til næsten alle sportsgrene, samt konferencelokaler. IHS ligger lige ned til vandet og med skoven og byen tæt på. Der er derfor rig mulighed for at inddrage disse omgivelser i aktiviteter.

Det kan være aktiviteter som Adventure Race, MTB, Kajak, Kano, SUP boards, O-Løb. Kom og mærk suset i maven og ansigtet fra den friske luft i vores ca. 8 meter natur highrope bane. Her har du mulighed for at flytte grænser, og udfordre dig selv eller hinanden.

Derudover har vi:
Svømmehal, Beachvolley baner, Haller til alt fra eks. Badminton, skumtennis, ludobasket, rullehockey og meget mere
Klatrevæg, High Rope bane (udendørs), Discgolf, Krolf, Sejlads, In-liners, Bueskydning & Pusterør.

Teambuilding

Aktiviteter

Vi har et hav af forskellige aktiviteter, som kan kombineres på mange måder til lige netop det arrangement, som I drømmer om.

High rope

Velkommen imellem trækronerne! På High rope banen bevæger I jer ca. 8 meter op i højden mellem trætoppene og får brug for både god balance, styrke og mod.

Banen er byder på mange forskellige udfordringer såsom gyngende gangbroer, gå på line-, i ringe, svævebaner og meget mere. Iført klatresele og sikret på wirer kommer I til at bevæge jer over jorden op ad rebstige.

Banen er sjov og udfordrende.

Varighed: ca. 1,5 time
Deltager: ca. 5 – 15 personer

 

Hav kajak

Kom med en tur på vandet og oplev kysten fra en helt ny side. Havkajakken er dejligt fartøj der hurtigt tager dig vidt omkring. Få adgang til skønne naturoplevelser på vandet.

Erfaring er ikke nødvendigt.

Varighed: ca. 2-4 timer
Deltager: ca. 1 – 15 personer

 

Discgolf:

På Idrætshøjskolen Sønderborg har vi en 9 huller discgolfbane rundt i vores 22 hektar skønne park, med både skov, åbneområder og vandet lige i nærheden giver det gode betingelser for herlig stund og god motion sammen med kollegaer eller venner.

Varighed: ca. 1 time
Deltager: ca. 2 – 25 personer

 

MTB

Oplev naturen og kom hurtigt vidt omkring på en mountainbike.

-Her hos os kan du leje MTB og få en guidet tur i området.

Der findes mange forskellige ruter og spor for både erfarne og helt nybegyndere i nærheden af Idrætshøjskolen Sønderborg, på den både er der noget for enhver smag og i flere sværhedsgrader.

Det er oplagt både at få god motion, frisk luft og udfordre balancen.

Varighed: ca. 2-4 timer
Deltager: ca. 2 – 25 personer

 

Aktiviteter kommer

 

Aktiviteter kommer

 

En del af

IDRÆTSHØJSKOLEN SØNDERBORG

IHS MoveMind er en del af Idrætshøjskolen Sønderborg. Her slår vi dørene op for mange grene af fælleskabet. IHS tilbyder højskoleophold, ugekurser, events, udlejning, teambuilding, gymnasiebesøg, kurser og meget, meget mere.

Maksimal bredde: 219.41231634885904%

På Idrætshøjskolen Sønderborg er vi ganske enkelt meget privilegerede. Med kun 100 meter til havet og rig mulighed for at benytte skolens faciliteter. Skolen har otte beachvolleybaner, fodboldbaner, MTB-track og highropebane. Indendørs er der mulighed for foredragssal, konferencelokale, hal, klatring, svømning og meget mere.

IHS Movemind

Vil du gerne vide mere?

Vi udvikler kurser til dit behov, til dig personligt, til virksomheder og til offentlige myndigheder. Vi fokuserer på arbejdsglæde, motivation og personlig udvikling, samt trivsel for den enkelte eller i teams.