Vi tilbyder

Teambuilding

Teambuilding er en sjov og givende aktivitet, der hjælper med at styrke samarbejdet og fællesskabet. Vi har fokus på at give jer en fantastisk fælles oplevelse, som styrker jeres virksomhed.

Aktiviteter

Alle vores aktiviteter har en fællesnævner: “Man skal have det sjovt!”, men derudover fokuseres vores aktiviteter på at skabe relationer, dialoger og kreative tilgange.

Kurser & forløb

Vi afvikler en række forskellige kurser, som alle har til formål at inspirere, udvikle og afprøve vigtige værktøjer, som I kan tage med videre på Jeres vej. Samtidig tilbyder vi også længere forløb og interne kursusforløb.

Hel-og halv dags arrangementer

Vil i gerne lidt af det hele? Så laver vi arragementer på alt fra få timer til halv-og hel dags arragementer. Vi kan sammensætte netop det i ønsker.

Et skræddersyet tilbud

Drømmer du om at jeres næste arragement skal have lige det der “ekstra”? Så kontakt os! Vi har både omgivelserne, faciliteterne og ressourcerne, og bruger det til at skræddersy den helt rette løsning til netop jeres behov.

Events

Skolen råder over gode idrætsfaciliteter til næsten alle sportsgrene, samt styrketræningslokaler samt teorilokaler. Det er alle faciliteter, som I kan leje i forbindelse med jeres arrangement.
IHS MOVEMIND

Du må altid kontakte os

Hvis du gerne vil vide mere, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sætter gerne et uforpligtende møde op – hos jer eller hos os.

IHS Movemind

Vil du gerne vide mere?

Vi udvikler kurser til dit behov, til dig personligt, til virksomheder og til offentlige myndigheder. Vi fokuserer på arbejdsglæde, motivation og personlig udvikling, samt trivsel for den enkelte eller i teams.