Vi tilbyder

Vi elsker at gøre en forskel for jer!

Uanset hvad din eller din organisations udfordring er, kan vi hjælpe. Vi besidder nemlig en bred palette af erfaringer og har til huse på Idrætshøjskolen Sønderborg, som giver os et hav at muligheder ift. faciliteter.

TEAMBUILDING

Alle vores aktiviteter har en fællesnævner: “Man skal have det sjovt!”, men derudover fokuseres vores aktiviteter på at skabe relationer, dialoger og kreative tilgange.

KURSER, FORLØB & KONSULENT

Vi afvikler en række forskellige kurser, som alle har til formål at inspirere, udvikle og afprøve vigtige værktøjer, som I kan tage med videre på Jeres vej. Samtidig tilbyder vi også længere forløb og konsulentrådgivning.

EVENTS

Drømmer du om at jeres næste event skal have lige det der “ekstra”? Så kontakt os! Vi har både omgivelserne, faciliteterne og ressourcerne, og bruger det til at skræddersy den helt rette løsning til netop jeres behov.

IHS Movemind

Vil du gerne vide mere?

Vi udvikler kurser til dit behov, til dig personligt, til virksomheder og til offentlige myndigheder. Vi fokuserer på arbejdsglæde, motivation og personlig udvikling, samt trivsel for den enkelte eller i teams.