Teambuilding

Vi elsker at gøre en forskel for dig.
Teambuilding er, hos IHS MoveMind, en proces, hvor din virksomhed arbejder sammen for at styrke jeres samarbejdsevner, opbygge tillid, forbedre kommunikationen og skabe en mere harmonisk og effektiv arbejdsmiljø. Formålet med teambuilding er at skabe en stærk og sammenhængende gruppe, der kan arbejde effektivt sammen og opnå fælles mål.

 

Teambuilding

Koncepter

Vi udvikler hele tiden koncepter med forskellige teamer fyldt med en hel masse teambuilding for dig & din virksomhed.

OL i samabejde

Har I hvad der skal til for at stå øverst på skamlen med guldmedaljen om halsen ved OL i samarbejde?

Deltag i et gennemført event, hvor dig og dine kolleger skal dyste i en række udfordrende og sjove teamopgaver, hvor alle på holdet kan bidrage på hver sin måde.

Varighed: 3-6 timer
Grundpris: 15000,- + pr. deltager kr. 400,-
Inkluderer forfriskninger undervejs

Fangerne på fortet

En komplet totaloplevelse for grupper der ønsker et unikt event med fokus på samarbejde og oplevelser. Udforsk IHS-fortet i kælderen, i tårnet, på vandet og prøv kræfter med de mange forskellige opgaver der stiller krav til hele gruppens evner til at lykkes i fællesskab.

Varighed: 4-7 timer
Grundpris: 15000,- + pr. deltager kr. 700,-
Inkluderer forfriskninger undervejs

Chainreaction

En legende og sjov tilgang til at blive mere bevidst om den måde jeres teams arbejder i praksis. Det vil blive tydeligere for jer, hvordan I går til en opgave, er forskellige og kan supplere hinanden ved at sætte alles styrker i spil.
Varighed: 2-6 timer

Den store samarbejdsdag

Få en fantastisk fællesskabsdag, hvor jeres samarbejde skal stå sin prøve. I skal løse en masse sjove udfordringer og ved skarp koordinering og vidensdeling med de andre teams, skal I effektivisere og optimere jeres resultater.

Formålet er at nedbryde siloer og skabe et fantastisk samarbejde på tværs af jeres teams. De erfaringer I gør jer her, kan I tage med hjem og drage nytte af i hverdagen. Resultatet sammenlignes med tidligere grupper der har prøvet kræfter med opgaverne.

Varighed: 6-8 timer
Antal: 20-300
Grundpris: 15000,- + pr. deltager kr. 400,-
Inkluderer forfriskninger undervejs

Fearfactor – Den udfordrende dag for de friske

Man bliver både udfordret i højden, i vandet og på evnen til at holde hovedet koldt når adrenalinen pumper. Konkurrér mod dig selv eller dine holdkammerater, og få en serie af spektakulære oplevelser, som du aldrig glemmer.

Udfordringerne kan tilpasses alle grupper uanset om I er rutinerede adrenalinjunkies, eller det er første gang, at I skal prøve kræfter med denne type oplevelser.

 

Eksempler på aktiviteter:
Rappelling, High Rope bane, Svævebane, Teamstigen, Fridykning, Udspring, POW-svømning, Gå på gløder, Fugleedderkop og slanger, Helikopterflyvning, Tandem faldskærmsudspring, Sejle I RIB-båd og Ildslugning.

Varighed: 6-8 timer
Antal: 20-150
Pris afhænger af valg af udfordringer, så lad af tage en snak om jeres ønsker og vi kommer med et tilbud.

Escape Room

Forestil dig din virksomhed forvandlet til et escape room for en dag – mørklagt, stemningsfuld belysning og lydkulisse og vores specialdesignede spil. På blot to timer kan I få denne oplevelse og mærke magien. Vi har knyttet en masse udvikling og teambuilding til aktiviteten. Nogle af resultaterne er erkendelser, styrkede relationer, bedre problemløsning og øget arbejdsglæde. Dette er den perfekte teambuilding, hvor ALLE kan være med, der er brug for ALLE og ALLE lykkes!

Varighed: 2 timer
Antal: 

Flere koncepter på vej

Vi udarbejder hele tiden nye koncepter. Men kan du ikke vente? Så skræddersyer vi også din dag lige som du ønsker.

Kontakt os her

Sønderborg

GODE GRUNDE TIL TEAMBUILDING

Kommunikation, relationer, synergi, energiboost, arbejdesmotivation og meget mere…

Konkurrence

Konkurrence kan være med til at øge produktiviteten. Oplev det i sjov og anderledes teambuilding.

 

Succes

Husk, det er vigtigt at fejre dine egne og andres præstationer. Uanset om du vinder eller blot har gjort det rigtig godt.

Forbedre projekter på arbejdspladsen, der kræver teamwork og på den måde blive bedre til at dække ind for hinanden om nødvendigt.

 

Team Work

Åbne op og lære hinanden bedre at kende. socialisering på tværs af afdelinger, og som afdeling. Det giver tryghed og tillid. Sjove aktiviteter hjælper til at se hinanden I et andet lys, skabe nye relationer og teamwork.

 

Fællesskab & Kompetencer

Det er det stærke fælleskab, som laver High Performance resultater.

Individets menneskelige kompetencer er afgørende for, at et stærkt fællesskab skabes og derfor er det vigtigt at have fokus på, at lære hinandens individuelle kompetencer at kende.

IHS Movemind

Vil du gerne vide mere?

Vi udvikler kurser til dit behov, til dig personligt, til virksomheder og til offentlige myndigheder. Vi fokuserer på arbejdsglæde, motivation og personlig udvikling, samt trivsel for den enkelte eller i teams.